Теории на конспирацията: Какво скри НАСА през 2016?

Наука ОFFNews Последна промяна на 01 януари 2017 в 14:30 24472 2

Един уфолог е забелязал куб, който сякаш тегли слънчевата енергия.

Всяка година изданието Ars Technica се забавлява като пуска в Google фразата "НАСА укрива" (NASA hiding) . Не пропусна и 2016 година. Сега резултатът показа 57 100 документа

Федералната агенция е в авангарда на изследванията на космоса, затова и НАСА е най-често обвинявана, че крие "нещо". И нищо не може да убеди хората със шапчици от фолио. Те все още разсъждават със страст в коя пустинята НАСА е снимала филма за кацането на Луната и в кои тайни бази се пазят останки на извънземни. Някои вярват, че рептилите вече са проникнали в правителствата, а Мъск планира колония на Марс, за да се върне у дома си.

Извънземни на Международната космическа станция

Все по-популярна е идеята, че космическата агенция манипулира камерите на борда на Международната космическа станция, за да не могат уфолозите да идентифицират извънземните.

Учените се опитват да представят този обект за някакъв отблясък - отражение на нещо вътре в станцията. Но кой им вярва?

Но това не е единствената снимка от МКС с тайнствени обекти. Например един обект с форма на дълга пура е попаднал в кадър по време на снимки на Южна Индия от МКС през ноември на 2015 година. Вижда се ясно в горния десен ъгъл на снимката.

Информацията мигновено се разпространи и бе споделена и лайкната хиляди пъти в социалните мрежи. Видеоклипът с НЛО събра почти един милион гледания. Учените отново намериха обяснение на това явление. Те казаха, че е част от конструкцията на МКС. 

Но тази година администрацията на НАСА трябваше да поработи усилено, за да обясни мистериозните обекти, които периодично се забелязваха на снимките. 

Уфолозите са абсолютно сигурни, че НАСА цензурира видеопотока от МКС. Тези слухове особено се засилиха през юли 2016 година, когато НАСА внезапно изключи прякото видео излъчване от станцията точно в момента, когато в полезрението на камерата попада неидентифициран летящ обект.

Youtube-потребителят Streetcap1 улови "престъпните действия" на НАСА в едно видео, публикувано на 9 юли. Той отбелязва, че точно когато се появява НЛО и навлиза в земната атмосфера, камерата на станцията засича. Случайност?

През последните месеци видеото е гледано около 4 милиона пъти. Повечето потребители вероятно вярват в теорията на конспирацията, защото броят на лайковете е три пъти повече от броя на дизлайковете.

Говорител на НАСА в официален коментар заяви, че предаването не е било прекъсвано специално, а камерата на борда на МКС работи в автоматичен режим. Просто станцията периодично излиза от зоната на приемане на сигнала и пренос на данни от сателитната система (TDRSS) които приемат видео потока от камерите. 

Какво укрива НАСА на Северния полюс?

 "НАСА и световните правителства се опитват да ... скрият факта, че има нещо на Северния и Южния полюс," пише видеопотребителят secureteam10. "И това, което те се крият изглежда е огромен портал или дупка към вътрешността на Земята."

Досега 13-минутното видео е събрало 2.3 милиона посещения. Авторът професионално нагнетява обстановката, компилирайки множество стари сателитни снимки, които доказват, че НАСА е "уловена на местопрестъплението, че се опитва да се скрие истината".

Във филма има фрагмент от видеозапис на НАСА по време на полет над Антарктида, когато точно по време на прелитане над "портала" астронавтът внезапно закрива обектива на камерата. Много загадъчно.

Странно защо създателите на видеото показват стари снимки, макар че има голямо количество от актуални снимки на полюсите в много по-добро качество. И на тези снимки на северния полюс не се вижда никаква дупка.

Няма дупка!

Дупката я няма и научните плярни станции на Южния полюс са си на мястото.

Извънземни на Слънцето

Всъщност споменатия по-горе автор secureteam10 отдавна се специализира в разобличаване на заговорите на НАСА. В друго видео от 2016 г. той доказва, че НАСА скрива някакъв обект с размерите на Земята, едно НЛО близо до Слънцето. Според някои уфолози, НАСА умишлено е използвала пикселни грешки, за да скрие извънземен кораб, забелязан на изображения, направени с космическия апарат Solar and Heliospheric Observatory (SOHO).

Други видни НЛО-учени твърдят, че формата на куб на самия артефакт от изображението е извънземен космически кораб. Може би дори е на боргите - фантастична раса в поредица за Стар Трек - които дебнат да ни подчинят и асимилират.

Според уфолозите официалните обяснение не издържат никаква критика, защото кубичният обекта е заснет от две различни камери, по различно време, а кубът си стои на същото място, "като същевременно продължава да смуче енергия от нашата звезда".

Да помислим... Слънцето дава енергия и тук, на Земята. Дали самите растения не са извънземни, а? 

Професор Филипов, кажете за бога!

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12247

2

al-ien4

02.01 2017 в 06:44

Не е дрон... Най-вероятно е бил извънземен пор. Те са известни с потайните си движения в междублоковите пространства. Маневрирането извършват благодарение на специално мутирали власинки зад ушите им, които се "втвърдяват" и придобиват аеродинамична форма, което пък им позволява да извършват сложни маневри дори и в сгъстен градски смок на ниска височина. Изключително коварни създания известни с това, че не обичат да привличат внимание а, ако все пак бъдат забелязани се изнервят неимоверно и това им придава вид на техника, от пластмаса, която е заела отбранителна позиция и само чака да бъде провокирана за да извърши извънземното отвличане (крайната цел на Кораба Майка). Понякога се случва, когато имунната система на наблюдаващият ги е отслабнала (или подложена на атаки от молекулите на марихуаната), да се възползват от това и да го атакуват съвсем безпричинно, като преди това ясно и отчетливо спират лукавите си движения, озъбват се и с фосфорните си очни линии окъпват наблюдаващият ги в чувства на страх и обреченост (в редки случаи, придружени и с диария)...
В общи линии се чувствай късметлия. Малко хора са останали живи (или с разсъдъка си) за да опишат преживяното.

9005

1

Masimo Oil Gladnev

02.01 2017 в 00:20

mr enigma, looknowtv, paranormal crucible, secureteam10 - абониран съм за тия канали, има супер лудници, аз самия станах свидетел на нещо, дори го снимах, незнам дрон ли беше, кво беше, обаче с извинение се насрах от страх, когато се приближих и ми се стори, че това нещо зае отбранителна позиция ....... В Русе, над дискотека шоурум, лятото на 2016, бях на 50 метра от него, затова се интерсувам,ако някой го е видял, или пък е пускал дрон нека пише, за да съм сигурен ..... Тъй като и аз гледам леко скептично, няма да се засегна, ако някой реши да каже, че е било дрон, но го снимах, и не излязой за да снимаю дрон, тъй като това нещо летеше много бързо и беше управлявано между сгради на много малка площ, а смятам, че вероятността за такова умело пилотиране е малка, още повече, че ми се стори това с отбранителната позиция, когато се надъхах да го приближа, тва нещо замръзна на 30 метра над земята и 50-60 от мен и сякаш ме гледаше, имаше бели светлини, като зъби, както и да е