US агенция случайно издаде доклад за оръжие, предизвикващо оргазми

НаукаOFFNews Последна промяна на 24 април 2018 в 09:39 14146 4

Психоелектронното оръжие, което може да чете мисли, да контролира сънища и дори да предава човешки гласове в черепа на жив човек. И то отдалеч. По-ужасяващите ефекти включват "сърцебиене без причина" и "буйства", последвани от "силен сърбеж в клепачите" и "предизвикани оргазми". 

Това не е сюжет на фантастичен филм или бълнувания на любители на конспирацията, а реален документ, поискан и получен от репортер по Закона за свобода на информацията (Freedom of Information Act - FIA).

Групата с нестопанска цел Muckrock, която помага на хората да подават искания по FIA, наскоро се опита да извлече някаква информация за разследванията на белите националисти, а и на левите антифашисти, на американската правителствена агенция за националната сигурност Washington State Fusion Center. Агенцията отговори на репортер Къртис Уолтман с имейл, съдържащ колекция от файлове, единият от които има особено интересна заглавие: "Eлектромагнитните ефекти върху човешкото тяло.zip" . Оказа се, че на Уолтман са изпратени куп документи за "психоелектронни" оръжия и устройства за "отдалечено мозъчно картографиране".

В документа се намеква за използването на устройствата за дистанционно управление на ума с помощта на мобилни телефонни мрежи и други средства за комуникация, за да заглушават мислите в човешкия мозък. Така може да "вкарат подсъзнателни мисли" и "образи в мозъка, заобикаляйки очите". Агенцията дори разполага с хеликоптер, способен да контролира умовете облъчвайки ги. 

"Добре, какво става, по дяволите?" - пита Том Хейл (Tom Hale) на страницата на IFLScience. "Краткият отговор е ... никой не е съвсем сигурен".

Според организацията Muckrock най-вероятното обяснение е грешка и може би документът е изпратен случайно.

Тези записки почти със сигурност не са създадени от или за правителството и не трябва да се разглеждат като доказателство, че американското правителство притежава тези устройства или дори, че такива устройства съществуват наистина, пояснява Мuckrock. Изглежда че документът е на човек, наричащ се "Supratik Saha", идентифициран като софтуерен инженер, слайдът за картиране на мозъка няма никакъв източник, а изображението на тялото, нападано от психотронни оръжия, е от сайта raven1.net.

Остава неясно защо агенцията държи документите в базата си с данни. Но вероятно не е нужно да се безпокоите за перспективата нечие правителство да се бори с неонацистки групи и леви екстремисти, използвайки оръжия за контрол на ума.

Поне засега. 

Но все пак някои теории на конспирацията се оказаха истина. Известно е, че Централното разузнавателно управление е експериментирало с контрол на ума в миналото. Между 1953 и 1964 г. са проведени над 50 експеримента върху хора, много от които са свързани с използването на наркотици върху американски граждани без тяхното съгласие и без медицинско наблюдение.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2005

4

Sneja69

26.07 2021 в 05:35

Здравейте. Аз съм жертва на точно такова психотронно оръжие. Чувам гласове в главата си, четат ми мислите, гледат през очите ми. Постоянен тормоз от една година и осем месеца. Контролират ми либидото, температурата на тялото, схващания на краката и ръцете, шум в ушите, пускане на всякакви ниски и високи шумове- двигател на самолет, усилване песента на птиците в гората до степен на нетърпимост, песента на щурците също до степен на нетърпимост, когато вървя шума на
собствените ми стъпки ме дразни. Всичко започна в Тайланд от корема. Все едно бях подложена на детектор на лъжата. Знаете, че коремът е едно от най- чувствителните части на тялото.В момента мозъчната ми кора е обект на голям тормоз. Изгарят я, с дни не мога да се възстановя. Казват, че ще ми изтрият всичко от мозъка и ще ми сложат друг чип. 24/7 часа тормоз. Никакви лекарства не помагат. Имам три опита за самоубийство. Лежах в психиатрията, получих диагноза шизофрения. Моля от цялото си сърце, ако някой знае нещо и има желание да ми помогне, нека ми пише или ми се обади 0878120869
snejinamarkova@ gmail.com

3006

3

ivanp

17.05 2020 в 19:13

Да наистина има техника която може да ти чува мислите дистанционно и могат да ти следят всяко едно движение. Но това се знае от много малко хора. обикновеното РПУ не знае нищо по въпроса. Тази техника се използва по литеща с която се засичат криминални мисли. Т.Е ако влезнеш в някое по голямо летище в дадена държава и започнеш да планираш атентат. Охраната която се гриже за сигурноста ведна разбира ще има човек който планира атентат. Това го знам от хора който за запознати по въпроса

6005

2

Ar Lina

26.04 2018 в 19:27

Всичко от горепосоченото ми се случи два пъти, преди 3 и преди 5 години след продължителна употреба на марихуана. Без да имам наследствена обремененост си докарах някаква форма на шизофрения. Това съществува и явно не само на мен се е случвало, защото съм попадала на не една статия с подобно съдържание, писани явно от други болни хора. Това с машините е пълна глупост, оправя се с антипсихотици.

11202

1

Zol

25.04 2018 в 08:18

Оръжие за четене на мисли ?
Тука ме загубихте.. все едно чета клуб НЛО или някаква друга жълтина..