29 юни 2022
Категории
  •  Космос
  •  Физика
  •  Науки за земята
  •  Биология
  •  Медицина
  •  Математика
  •  Научни дискусии
  •  Разни
FACEBOOK

US агенция случайно издаде доклад за оръжие, предизвикващо оргазми

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 24 април 2018 в 09:39 131394

Психоелектронното оръжие, което може да чете мисли, да контролира сънища и дори да предава човешки гласове в черепа на жив човек. И то отдалеч. По-ужасяващите ефекти включват "сърцебиене без причина" и "буйства", последвани от "силен сърбеж в клепачите" и "предизвикани оргазми". 

Това не е сюжет на фантастичен филм или бълнувания на любители на конспирацията, а реален документ, поискан и получен от репортер по Закона за свобода на информацията (Freedom of Information Act - FIA).

Групата с нестопанска цел Muckrock, която помага на хората да подават искания по FIA, наскоро се опита да извлече някаква информация за разследванията на белите националисти, а и на левите антифашисти, на американската правителствена агенция за националната сигурност Washington State Fusion Center. Агенцията отговори на репортер Къртис Уолтман с имейл, съдържащ колекция от файлове, единият от които има особено интересна заглавие: "Eлектромагнитните ефекти върху човешкото тяло.zip" . Оказа се, че на Уолтман са изпратени куп документи за "психоелектронни" оръжия и устройства за "отдалечено мозъчно картографиране".

В документа се намеква за използването на устройствата за дистанционно управление на ума с помощта на мобилни телефонни мрежи и други средства за комуникация, за да заглушават мислите в човешкия мозък. Така може да "вкарат подсъзнателни мисли" и "образи в мозъка, заобикаляйки очите". Агенцията дори разполага с хеликоптер, способен да контролира умовете облъчвайки ги. 

"Добре, какво става, по дяволите?" - пита Том Хейл (Tom Hale) на страницата на IFLScience. "Краткият отговор е ... никой не е съвсем сигурен".

Според организацията Muckrock най-вероятното обяснение е грешка и може би документът е изпратен случайно.

Тези записки почти със сигурност не са създадени от или за правителството и не трябва да се разглеждат като доказателство, че американското правителство притежава тези устройства или дори, че такива устройства съществуват наистина, пояснява Мuckrock. Изглежда че документът е на човек, наричащ се "Supratik Saha", идентифициран като софтуерен инженер, слайдът за картиране на мозъка няма никакъв източник, а изображението на тялото, нападано от психотронни оръжия, е от сайта raven1.net.

Остава неясно защо агенцията държи документите в базата си с данни. Но вероятно не е нужно да се безпокоите за перспективата нечие правителство да се бори с неонацистки групи и леви екстремисти, използвайки оръжия за контрол на ума.

Поне засега. 

Но все пак някои теории на конспирацията се оказаха истина. Известно е, че Централното разузнавателно управление е експериментирало с контрол на ума в миналото. Между 1953 и 1964 г. са проведени над 50 експеримента върху хора, много от които са свързани с използването на наркотици върху американски граждани без тяхното съгласие и без медицинско наблюдение.


Sneja69
Рейтинг : 2005
26.07 2021 в 05:35 4
+ 0
- 0
Здравейте. Аз съм жертва на точно такова психотронно оръжие. Чувам гласове в главата си, четат ми мислите, гледат през очите ми. Постоянен тормоз от една година и осем месеца. Контролират ми либидото, температурата на тялото, схващания на краката и ръцете, шум в ушите, пускане на всякакви ниски и високи шумове- двигател на самолет, усилване песента на птиците в гората до степен на нетърпимост, песента на щурците също до степен на нетърпимост, когато вървя шума на
собствените ми стъпки ме дразни. Всичко започна в Тайланд от корема. Все едно бях подложена на детектор на лъжата. Знаете, че коремът е едно от най- чувствителните части на тялото.В момента мозъчната ми кора е обект на голям тормоз. Изгарят я, с дни не мога да се възстановя. Казват, че ще ми изтрият всичко от мозъка и ще ми сложат друг чип. 24/7 часа тормоз. Никакви лекарства не помагат. Имам три опита за самоубийство. Лежах в психиатрията, получих диагноза шизофрения. Моля от цялото си сърце, ако някой знае нещо и има желание да ми помогне, нека ми пише или ми се обади 0878120869
snejinamarkova@ gmail.com
ivanp
Рейтинг : 3006
17.05 2020 в 19:13 3
+ 1
- 0
Да наистина има техника която може да ти чува мислите дистанционно и могат да ти следят всяко едно движение. Но това се знае от много малко хора. обикновеното РПУ не знае нищо по въпроса. Тази техника се използва по литеща с която се засичат криминални мисли. Т.Е ако влезнеш в някое по голямо летище в дадена държава и започнеш да планираш атентат. Охраната която се гриже за сигурноста ведна разбира ще има човек който планира атентат. Това го знам от хора който за запознати по въпроса
Ar Lina
Рейтинг : 6005
26.04 2018 в 19:27 2
+ 2
- 3
Всичко от горепосоченото ми се случи два пъти, преди 3 и преди 5 години след продължителна употреба на марихуана. Без да имам наследствена обремененост си докарах някаква форма на шизофрения. Това съществува и явно не само на мен се е случвало, защото съм попадала на не една статия с подобно съдържание, писани явно от други болни хора. Това с машините е пълна глупост, оправя се с антипсихотици.
Zol
Рейтинг : 11202
25.04 2018 в 08:18 1
+ 4
- 3
Оръжие за четене на мисли ?
Тука ме загубихте.. все едно чета клуб НЛО или някаква друга жълтина..
 
Още от : Скептик
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.