LeafxPro - чадър за велосипед (снимки и видео)

Наука ОFFNews Последна промяна на 20 февруари 2015 в 23:38 10518 0

Дори и най-запалените велосипедисти не обичат да карат на дъжд. За всички, които обичат да карат колело, има добра новина за тези - това вдъхновяващо и полезно изобретение, наречено LeafxPro. Това е специален чадър за феновете на педалите, който може да ви спаси от всякакъв дъжд.

Има няколко модела с различни нива на защита: базов, разширен, семеен и професионален. И специален вариант за каране в буря. На потребителите се предлага широка гама от цветове.

Според авторите на проекта, LeafxPro лесно може да се прикрепи към всякакъв тип колело. Съобразен е с аеродинамиката, конструкцията издържа вятър със скорост 80 км/ч . По този начин колоездачът ще може лесно да преодолеява съпротивлението на въздуха, дори при много силни насрещни ветрове. Чадърът тежи от 1 до 1.3 кг (в зависимост от модела). Ако не вали, чадърът се прибира и може удобно да се носи в калъф през рамото.

Новият продукт може да се появи На пазара през септември тази година. Сега създателите му събират средства в Kickstarter за да започнат серийно производство.
Засега обявената цена за най-простата модификация е 153$.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !