EIT ICT Labs обявява конкурс за предприемачи с иновативни технологии

Наука ОFFNews Последна промяна на 04 юни 2015 в 16:04 2549 0

Ако сте европейска млада компания с максимум пет години съществуване, все още не сте получили повече от 1 милион евро от външно финансиране и имате доказателство за концепция или съществуващи клиенти, то вие сте точно това, което търсят EIT ICT Labs.

EIT ICT Labs е водещa Европейскa дигитално иновационна и образователна организация. Мисията на EIT ICT Labs е да подкрепя създаването на иновативни технологии и да насърчава предприемаческия талант за по-добър икономически растеж и да се подобри качеството на живот в Европа.

EIT ICT Labs IDEA CHALLENGE е конкурс за идентифициране и подпомагане на най-добрите дигитални стартъпи в Европа, които са насочени към бърз растеж на бизнеса си в Европа и по света.

Конкурсът се фокусира върху осем иновационни области: здраве & благосъстояние, умни пространства, кибер-физически системи, бъдещи облачни технологии, кибер ​​сигурност и поверителност, интернет на нещата, градски живот и мобилност и енергийни смарт системи.

EIT ICT Labs IDEA CHALLENGE търси 24-те най-иновативни европейски млади компании в тези области, за да им помогне да успеят на световните пазари и да се превърнат в успешни Европейски истории.

Ако искате да сте една от тези успешни истории, кандидатствайте и помогнете на вашия стартъп да расте чрез водещата Европейска иновационна мрежа EIT ICT Labs.

EIT ICT Labs IDEA CHALLENGE предлага всичко, което трябва на вашия бизнес, за да стигне следващо ниво на развитие. Във всяка от осемте категории, ще бъдат избрани по три отбора, които ще получат следните награди:

Първа награда: 40,000 €
Втора награда: 25,000 €
Трета награда: 15,000 €

Срокът за кандидатстване е от 06 май до 6 юли, 2015 г.

Повече информация за конкурса EIT ICT Labs IDEA CHALLENGE, можете да намерите на ideachallenge.eitictlabs.eu.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !