10 декември 2018
Категории
  •  Космос
  •  Физика
  •  Науки за земята
  •  Биология
  •  Медицина
  •  Говорят медиците
  •  Математика
  •  Научни дискусии
  •  Разни
FACEBOOK

НаукаOFFNews навърши три години

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 10 ноември 2017 в 09:3010751

Станахме вече на три години. И точно на датата 10 ноември, на която е Световния ден на науката, празнуваме и ние.

Проходихме, проговорихме и макар и още малки, получихме и първите си награди. 

През тези три години се опитвахме ежедневно да ви запознаваме с всичко важно и интересно в природните науки и технологиите, да проверяваме и да търсим авторитетни източници и да ви даваме и нещо повече като информация в областта на космоса, физиката, науките за Земята - екология, геология и др., математиката, биологията и медицината.

Тази година започнахме да ви осведомяваме и за новини от областта на археологията.

Уверяваме ви, че всичко правим с вдъхновение и любов, защото обичаме работата си.

Миналата година Калоян Константинов, наш автор и журналист в Наука OFFNews, взе престижната награда от конкурса на Mtel Media Masters за текста си "Забравеният паметник", който разказва съдбата на изстреляния преди десетилетия български сателит "1300 години България", който и днес се рее в космоса забравен като космически боклук. 

Тази година главният редактор на сайта Наука OFFNews Ваня Милева получи наградата на Mtel Media Masters в категория "Интернет медии - дълги форми" за статията "Науката доказва: Ако има хаос по пътищата, правителството е корумпирано", в която се анализират връзките между пътни произшествия и усещането за справедливост в обществото като се търсят доказателства в статистика, социологически изследвания, психология и културни ценности.

От 2014-та година досега публикувахме около 8000 статии, имаме над 34 000 последователи във Facebook. Само последната година, според Google Analytics, са ни посетили 1.3 милиона потребители с общо над 7 милиона показвания на страници, средно по 500 хиляди на месец. Това не е малко, особено ако се отчете фактът, че нашите читатели са най-интелигентните и най-взискателните.

Благодарим ви.

Етикети:НаукаOFFNews

Препоръчани материали
+ 10
- 0
Аз съм учител по биология и препоръчах Наука offnews на моите ученици като достоверен източник на информация от областта на природните науки. Продължавайте все така да сте актуални и интересни.
 
Още от : Новини
Виц на деня: 10 декември
Виц на деня: 10 декември
10 декември 2018 в 10:454004
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.