Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил с премиера по National Geographic

Поредицата от шест епизода, продуцирана от  Hoff Productions, ще се излъчва по National Geographic премиерно от 15 септември

National Geographic Последна промяна на 21 август 2023 в 00:01 2594 0

Кредит National Geographic

Пригответе се за високоадреналиново пътешествие по света с уникалната нова инженерна поредица на National Geographic. Премиерата на „Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил” с водещ британския строителен експерт ще се излъчва премиерно от 15 септември от 21 часа и ще ви запознае с изумителни строителни подвизи на ръба на възможното.

 „Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил” отвежда зрителите на изследователско пътешествие, в което ще видят най-изключителните и най-рискованите строежи. Поредицата от шест епизода разширява представите ни за постижимото, като ни запознава с невъобразими архитектурни чудеса. От строежа на най-големия презокеански круизен кораб „Icon of the Seas“ във Финландия до тунела рекордьор „Brenner“ в Алпите, на границата между Италия и Австрия, всеки епизод изтъква уменията, технологиите и инженерния гений, превърнали тези изумителни проекти в реалност.

Поредицата, разработена и продуцирана от Hoff Productions, ще ни отведе и в Лас Вегас, за да проследим създаването на най-голямата сферична сграда в света – „Сферата“ на MSG. В Калифорния Даниел и екипът му разглеждат спортната зала „Intuit Dome“ – бъдещия дом на отбора „Ел Ей Клипърс“. Петият епизод ни пренася в Южна Африка, където ще станем свидетели на строежа на стоманения вантов мост „Msikaba“. Поредицата приключва с пътуване до Санта Клара, Калифорния, където Даниел се присъединява към строителния екип на „Pathfinder 1“ – най-големият въздухоплавателен съд в света.

Водещ на поредицата е строителният експерт Даниел Ашвил – дебютант в телевизията, издигнал от нулата своя строителна империя. Даниел проявява заразен ентусиазъм спрямо всичко, свързано със строителството, а магнетичното му екранно присъствие пренася зрителите в света на амбицията и непреклонността. Практическият му подход води до активно сътрудничество с екипите, заели се с тези инженерни предизвикателства, и показва, че невъзможното наистина може да стане възможно.

Даниел Ашвил споделя: „Винаги съм вярвал, че в света на строителството няма граници за това, което можем да постигнем. „Да построиш невъзможното“ свидетелства за силата на човешката находчивост и постоянния стремеж за преодоляване на граници. Радвам се, че мога да отведа зрителите на това пътешествие и да докажа, че неуморният труд, решителността и донякъде смелостта могат да направят невъзможното възможно. Поредицата не е посветена единствено на инженерните чудеса. Тя разказва за невероятните хора зад тези новаторски проекти. Тяхната отдаденост, амбиция и непоколебим стремеж към съвършенство не спират да ме вдъхновяват.“

 Пътешествието на Даниел Ашвил в света на строителството започва в детството му. У него пламва такъв интерес, че той прекъсва висшето си образование по спортна наука. Това смело решение се оказва повратна точка. Даниел залага на непоклатимата си решителност и поема на изключително 17-годишно пътешествие – от реновиране на къщи за продажба до основаването на „Ашвил Груп“, включваща „Ашвил Кънстръкшън“ за проектиране и строителство на жилищни сгради, „Ашвил Агрегейтс енд Конкрийт“ за доставка на агрегати и услуги за управление на отпадъците и „Ашвил Плант Хайър“ за отдаване под наем на оборудване и машини. Така той затвърждава позицията си като един от най-добрите британски експерти в строителството.

През 2020 г. Даниел Ашвил отваря вратите към интригуващия си свят чрез популярен канал в YouTube, в който предлага поглед отблизо към всекидневието си. Клиповете му събират до два милиона гледания, а магнетичната му личност и дълбоките му познания привличат вниманието на възложители от National Geographic. Те разпознават смелостта и неподправения ентусиазъм на Даниел и веднага му предлагат да води собствено предаване: „Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил“.

 От Hoff Productions изпълнителни продуценти са Майкъл Хоф, Ашли Адамс и Шон Бойл. Саймън Райкс, възлагащ редактор в National Geographic, казва: „Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил“ е изключителна поредица, която улавя същността на изследователския порив и иновативното мислене, владеещи въображението ни от древни времена. Сериалът разширява представите ни за възможното в инженерството и ни запознава с невероятните постижения на човешката находчивост.“

 

Епизодите от поредицата включват:

Епизод 1 – МЕГА КРУИЗЕН КОРАБ – на 15.09. от 21 часа по National Geographic    

Икона на моретата (Финландия)

 

Епизод 2 – АЛПИЙСКИ МЕГАТУНЕЛ – на 22.09. от 21 часа  по National Geographic   

Тунелът „Бренер“ (на границата между Италия и Австрия)

 

Епизод 3 – МЕГАСФЕРА В ЛАС ВЕГАС – на 29.09. от 21 часа по National Geographic   

Сферата на MSG (Лас Вегас)

 

Епизод 4 – МЕГАЗАЛА В ЛОС АНДЖЕЛИС – на 06.10. от 21 часа по National Geographic   

Интуит Доум (Калифорния)

 

Епизод 5 – МЕГАМОСТ В АФРИКА – на 13.10. от 21 часа по National Geographic   

Мостът „Мсикаба“ (Южна Африка)

 

Епизод 6 - МЕГАДИРИЖАБЪЛ – на 20.10. от 21 часа по National Geographic   

Патфайндър 1 (Санта Клара, Калифорния)

За Даниел Ашвил

Даниел Ашвил е телевизионен водещ, бизнесмен и изпълнителен директор на „Ашвил Холдингс“ – дружество, което е изградил от нулата, с дейност в сферата на строителството, агрегатите, бетона, управлението на отпадъци и отдаването на машини под наем. Даниел е бивш модел, който е превърнал детския си ентусиазъм към строителството и инженерството в процъфтяващ бизнес и е успял да привлече многобройни последователи онлайн с поредицата си Ashville Weekly в YouTube. Клиповете му разказват за трудностите и премеждията, които среща всеки ден в ръководството на бизнеса си. Те изтъкват и успехите му, включително строежа на приспособена стая за гейминг за знаменития Кей Ес Ай, спонсорирането на ФК “Куинс Парк Рейнджърс” и разрастването на автопарка му от един камион до повече от 35 превозни средства и машини.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !