Раждането на бебе жираф бе видяно от 14 милиона души

Наука ОFFNews Последна промяна на 18 април 2017 в 10:49 11399 0

Кредит www.aprilthegiraffe.com

Дългоочакваното жирафче се появи на бял свят в зоопарка Animal Adventure Park (AAP) в Ню Йорк и веднага стана интернет сензация.

Онлайн излъчването на неговото раждане събра близо 14 милиона гледания в YouTube, след като от два месеца зрителите напрегнато наблюдаваха жирафката Ейприл.

Новороденото жирафче, което се роди вчера в 09:54 часа местно време,  за известно време ще бъде с майка си, защото се нуждае от нейните грижи, обяснява персоналът на зоопарка във видеото. 

Самката Ейприл е на 15 години и това е четвъртото й дете и първото родено в зоологическата градина.

Дебютът на Ейприл в YouTube бе на 11 февруари - в течение на два месеца от бременността й бе наблюдавана от стотици хиляди зрители. Тя и малкото й дори имат своя собствена интернет страница и набор от емотикони за смартфони. 

Персоналът на зоопарка вече прегледаха и съобщиха за пола на бебето - то е момче. Неговата височина е около 2 метра, теглото му е 58,5 кг. Малкото се чувства добре и майка му - също.

Сега се търси име - в рамките на 10 дни, всеки може да предложи. След това на официалния сайт на Ейприл ще бъде публикуван списък с 10-те най-популярни имена и ще се определи най-подходящото.

.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !