5 причини да изберем ERP

SoftOne Bulgaria Последна промяна на 13 март 2020 в 09:26 4106 0

Досега ERP (Enterprise resource planning) се смяташе за необходимо решение за фирми, които искат да приведат своите процеси в ред и да рационализират своите работни потоци. В тази статия ще се фокусираме върху пет ключови, не очевидни, причини, поради които фирмите се нуждаят от ERP решение.

Пълна интеграция

Пълната интеграция с всеки аспект на вашия бизнес е едно от основните предимства на ERP. Благодарение на това решение ще можете да наблюдавате цялата верига от доставчици през поръчки и наличности до продажби. А служителите в отделните отдели няма да има проблеми с комуникацията, тъй като всички те имат достъп до една и съща система. Елиминирането на комуникационните проблеми спестява време, а в бизнеса, времето е пари.

Намаляване на разходите

Има директна връзка между ERP и максимизиране на приходите Ви, тъй като основната функция на всяко ERP решение е финансовото управление. Като работите в рамките на една система, този инструмент ви предоставя мощни възможности за вземане на решения в реално време. Няма да се налага повторно проверяване и сверяване на данните от различни софтуери, което прави договореностите и решенията по-бързи. С такава система няма нужда от допълнителен счетоводен софтуер.

Подобряване на обслужването на клиенти

CRM е част от решението за ERP, той обединява маркетинг, обслужване на клиенти и продажби. В резултат на обединяването процесите на тези отдели ще можете да наблюдавате потребителските навици, нуждите и историята на клиентите си, за да подобрите бизнес тактиките си.

Опции за хостване на Cloud

Съвременните ERP решения предлагат опции за хостинг в облака, което означава, че можете да съхранявате информацията на сигурно място, далеч от уязвимите твърди дискове и сървъри. Следователно ще имате достъп до ERP системата в реално време от всяко място, с допълнителна полза от защитата на данните срещу кражба или случайна загуба. Това може да се окаже наистина полезно, особено за малките фирми, които искат да се разширят.

Максимална производителност

Всички предимства, предлагани от ERP, колективно ще повишат производителността на бизнеса ви. Директният достъп до всички филиали води до минимални закъснения. Това от своя страна ще позволи по-бързо предаване на данни без нежелани закъснения при поискване на информация, което ще доведе до по-добра работна среда за служителите. И накрая, ще се изисква още по-малко време за обучението на служителите, тъй като системата работи еднакво на всички нива на бизнеса.

Внедрявайки ERP системи, компаниите могат да постигнат значително по-ниски оперативни разходи без компромис с качеството на работата, продуктите или услугите си. Но така или иначе, преди да се стигне до покупка на ERP решение, базирано в облака, компаниите винаги могат предварително да го тестват безплатно - Soft1 Cloud ERP.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies, член на Olympia Group. SoftOne Group е най-голямата група от компании за бизнес софтуер в Гърция, включва три водещи марки (SoftOne, UNISOFT и PROSVASIS), има повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър, България и Румъния). Със своя дългогодишен опит и висок ноу-хау, SoftOne Group разработва иновативни софтуерни бизнес продукти, облачни и мобилни решения, които подпомагат дигиталната трансформация на модерния бизнес. За повече информация посетете: www.softone.bg 


За Olympia Group: Olympia Group, основана от Панос Германос през 1980 г., представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 10 държави. В нейните дъщерни дружества работят над 8 500 служители в ключови бизнес области като телекомуникации, промишленост, търговия на дребно, дистрибуция, бизнес софтуер и недвижими имоти. Опитен мениджърски екип с дългогодишен успешен опит, силна бизнес култура и структура за корпоративно управление, работещи по стандартите на съвременните бизнес практики, са ключови фактори, предлагащи конкурентно предимство на Olympia Group, целяща устойчив растеж и непрекъснато създаване на стойност за своите акционери. За повече информация, моля посетете: www.groupolympia.com 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !