Една снимка, която казва всичко за бъдещето

Николаос Цитиридис Последна промяна на 22 февруари 2016 в 11:40 4603 0

Ако нямаше външния вид на зубърчето от класа, Марк Зукърбърг щеше да стане един приличен Батман или Железен човек. Има всичко, което му трябва - парите и технологиите. Кадъра, който виждате по-горе, казва всичко за бъдещето в иновациите. То изглежда нереалистично, защото е именно такова. Бъдещето е в паралелната система на технологиите и рано или късно нашето въображение ще задейства тази система с помощта на виртуалната реалност.

Снимката е направена в Барселона снощи, където тези дни се провежда едно от най-големите технологични събития за годината. В Испания големите компании представят новите си продукти, които ще задават технологичните тенденции поне през остатъка от годината.

Какво всъщност става на тази снимка?

Събитието е на Samsung. Южнокорейската компания представя своя нов флагман за тази година при смартфоните - Galaxy S7 и S7 Edge. Интродукцията на продукта минава и е време за журналистите и блогърите там да тестват устройството за виртуална реалност на Samsung Gear VR.

Картинката е следната - всички стотици гости в залата поставят очилата за виртуална реалност, а през това време там пристига Марк Зукърбърг без никой да подозира.

Излизайки от виртуалната реалност, всички виждат Марк Зукърбърг, а за технологичните маниаци той е нещо като Джъстин Бийбър за 13-годишните момичета. Създава се дори лек хаос в опитите той да бъде заснет.

Създателят на Фейсбук не е там, за да говори за социалната мрежа, а за партньорството между неговата компания и Samsung в областта на виртуалната реалност - една от бъдещите мечти за развитие на Марк Зукърбърг след безплатния интернет достъп за всички по света.

Кадърът с привидно зомбираните зрители и Зукърбърг беше споделен във Фейсбук и от самия него.

"Марк, не е ли странно да се разхождаш и да гледаш с истинските си очи, докато другите са в матрицата", е един от въпросите към Зукърбърг в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !