Нова сгъваема електрическа тротинетка (видео)

Наука ОFFNews Последна промяна на 09 август 2016 в 14:21 6012 0

Компанията CityGo е разработила стилен портативен електрически скутер - тротинетка.

Новото електрическо транспортно средство CityGo Urban е оборудвано с 300-ватов електрически мотор, който се активира при отблъскване от земята и позволява максимална скорост 24 км/ч.

 
CityGo Urban ще се предлага в две версии с различни батерии. Първата ще позволява дистанция от 20 км с едно зареждане, а другата версия - 26 км. Според разработчиците зареждането на батерията продължава около 2,5 часа. Спирачната система е на базата на технология, която позволява да се зарежда батерията при спиране.

Новото превозно средство се придружава от приложение за смартфони, което позволява да настроите скутера за един от трите режима: "Novice", който позволява максимална скорост от 10 км/час, режим "Normal", който позволява скорост до 19 км/ч и "Sport" - до 24 км / ч. Освен това приложението ще проследява маршрутите на потребителя и колко е работил акумулатора.

 

 
В момента проектът за електрическия скутер CityGo Urban събира средства за платформата Indiegogo, за да започне производство за търговската мрежа. Скутери се предлагат при предварителна поръчка на цена от 539 до 629 долара. Планираната цена на дребно е от $1050 до $1100, съответно. Доставките трябва да започнат през януари 2017.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !