Фризьори "подстригват" онлайн в нов уебсайт докато сме в изолация (видео)

НаукаOFFNews Последна промяна на 09 април 2020 в 00:01 3934 0

Кредит pixabay

Във времената на самоизолация у дома разчитаме само на собствените си сили що се отнася до грижа за лицето, тялото, стила и прическата. За съжаление резултатите от подстригването вкъщи често се разминават с очакванията, защото повечето от нас нямат уменията на професионалистите.

И именно това дава идея на предприемачи да създадат уебсайт, който свързва хората с "фризьори от световна класа", за да "преведат косата ви през тези трудни времена", както гласи описанието на новият сайт, кръстен YouProbablyNeedaHaircut.com (може би се нуждаете от подстригване). 

"Знаете ли, долнището на пижама е добре, само че имам нужда лицето ми да е представително", обяснява телевизионната звезда, шеф-готвач и бизнесмен Джош Елкин (Josh Elkin) в рекламното видео. "Имам да правя живи включвания, видео чатове, видеа, в които готвя. Именно тук се намесва YouProbablyNeedaHaircut.com"

Голяма част от хората по света, включително фризьорите и техните клиенти, остават физически дистанцирани вкъщи като мярка за справяне с разпространението на пандемията от COVID-19. Това означава, че салоните са празни, а бизнесът ще разчита на извънредните помощи от правителствата.

Затова новият уебсайт позволява на професионалистите да компенсират донякъде загубите си. "Бърза подстрижка" за 20 минути струва 18 щатски долара - значително по-малко отколкото при реалното посещение в салона. А "не толкова бързата подстрижка" за 45 минути е на цена от 30 щатски долара. На практика стилистите дават реални съвети, стъпка по стъпка, за да успеете да се подстрижете сами вкъщи.

Професионалистите съветват първо да се снабдите с най-добрия възможен чифт ножици за подстригване или бръснач, а след като постигнете желания резултат с насоките от видеочата с фризьора, просто да бъдете красиви и доволни, че сте подкрепили дейността му.

Източник: Futurism - THIS SITE LETS A BARBER TELL YOU HOW TO CUT YOUR HAIR VIA WEBCAM

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !