НаукаOFFNews награди най-вдъхновяващата история на Националния научнообразователен фестивал

НаукаOFFNews Последна промяна на 25 януари 2020 в 17:12 2312 0

Кредит Мирослава Димитрова

В рамките на Националния научнообразователен фестивал "Намереното поколение", НаукаOFFNews проведе конкурс за най-вдъхновяващите истории на участници във фестивала, с които ви запознахме в рамките на няколко седмици.

На официална церемония през деня, Ивайла Сопотенска, редактор в НаукаOFFNews, връчи наградата на г-жа Райка Славчева, старши учител по френски език в СУ „Св.св.Кирил и Методий“, с. Сатовча, обл. Благоевград.

Г-жа Славчева участва в редица европейски проекти, свързани с образованието, носител е на престижни награди и води обучението на своите ученици по иновативни методи на активно учене, например методът "мислене с шест шапки". 

На Националния научнообразователен фесивал г-жа Славчева участва със своите ученици от 9-ти клас, които споделиха с нея радостта от получената награда.

Кредит: Мирослава Димитрова

Вдъхновяващата история на този мотивиран преподавател можете да прочетете тук.  

Нашият екип избра да отличи г-жа Славчева, защото е доказан професионалист, обучил не един и два випуска не само на владеене на френски език, но и на морални и човешки ценности. Тя не спира да се развива и усъвършенства в ролята си на учител и ментор на младите хора.

Ние смятаме, че в основата на критичното и самоосъзнато общество стои именно образованието, любопитството и жаждата за познание и развитие. Г-жа Славчева е приела именно тези ценности за своя мисия в живота и продължава да доказва, че за големия дух и желание за успех, местоположението е само географски, но не и лимитиращ фактор.

Повече информация за Националния научнообразователен фестивал "Намереното поколение", можете да откриете на страницата на организаторите във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !