22 юни 2021
Категории
  •  Космос
  •  Физика
  •  Науки за земята
  •  Биология
  •  Медицина
  •  Математика
  •  Научни дискусии
  •  Разни
FACEBOOK

Суперветеринар се завръща по Viasat Nature, нов сезон на Най-дивото оцеляване (видео)

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 27 януари 2020 в 14:32 10350
Снимка: Viasat Nature

„Суперветеринар“-ят Ноел Фицпатрик се завръща по Viasat Nature от 3 февруари, а новият сезон на „Най-дивото оцеляване“ започва на 9 февруари. Viasat Explore показва нов сезон на „Строеж на гиганти“ от 3 февруари; „Големият улов“ започва в събота, 8 февруари, от 21:00.

Суперветеринар – нов сезон

Copyright © Banijay Rights

Всеки делничен следобед 3 февруари, в 16:20 ч.

Следвайте отдадения ортопедичен неврохирург професор Ноел Фицпатрик, който ръководи екип от повече от 200 ветеринари, сестри и физиотерапевти и спасява животните за радост на техните предани стопани. Издигайки животоспасяващото лечение и състраданието на съвсем ново ниво, поредицата улавя суровата емоция, драма и жизнерадост в клиниката на Фицпатрик като показва някои от най-сложните ветеринарни предизвикателства в историята. Ноел и екипът му откриват необикновени и иновативни решения, за да спасяват животи и крайници, давайки надежда на семействата, които в много от случаите са изгубили вяра, че на любимците им може да се помогне.

СУПЕРВЕТЕРИНАР по Viasat Nature

Най-дивото оцеляване

Copyright © Off The Fence

Започва от четвъртък, 13 февруари, в 20:00 ч.

Сезон: 2

Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Wildest Survival

Година: 2019

Поредицата за поведението на животните показва необикновения живот и адаптация на най-дивите, невероятни и понякога странни животни в природата. Информативна, креативна и драматична поредица, която ни кара да открием богатия и разнообразен свят на животните - от най-миниатюрните паячета, през гигантските обитатели на океана, до най-способните да се адаптират към изпитанията на нощния живот същества. Разкриваме уникални начини, по които животните откриват храна, избягват смърт, намират партньор.

Най-дивото оцеляване по Viasat Nature

Дивата Страна на чудесата: Острови на еволюцията

Copyright © BBC Studios

Започва от събота, 1 февруари, в 14:05 ч.

Сезон: 1

Брой епизоди: 3 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Wild Wonderland: Islands of Evolution

Година: 2016

В поредицата от три части професор Ричард Форти изследва защо островите са природните лаборатории на еволюцията и показва някои от най-уникалните и забележителни видове, които живеят там. Разкриваме защо еволюцията е много по-сложна от "оцеляване на най-приспособените", показвайки живота на островите от възникването и населяването им до процъфтяването на еволюционната креативност, което често придружава тяхната зрелост, както и какво се случва, когато островите остареят и наближат своя край.

Професор Форти вижда диви лемури в дъждовните гори на Мадагаскар, скариди, който издържат на киселина в каменните басейни на Хавай, и гигантски паяци вълци в Мадейра, докато търси скритите правила на островната еволюция.

Строеж на гиганти

Copyright © Windfall

Започва от понеделник, 3 февруари, в 22:00 ч.

Сезон: 2Брой епизоди: 12 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Building Giants

Година: 2018

Как е възможно да се изградят тунелите за рекордна система на метрото под града, без сградите отгоре да се срутят? Как е възможно инженерите да изградят 50-километров мост, който може да издържи на яростта на смъртоносен тайфун? Как инженерите изграждат кораб, който може да мисли, да акостира на пристанище и да се презарежда сам, без човешка помощ? Забележителната поредица разкрива необикновени иновации, които помагат за изграждането на суперструктури, и разкрива как функционират.

Големият улов

Copyright © BBC Studios

Започва от събота, 8 февруари, в 21:00 ч.

Сезон: 1

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Оригинално заглавие: The Big Catch

Година: 2015

Осем безстрашни рибари се отправят на най-невероятното риболовно приключения, пътувайки из цялото земно кълбо и поставяйки на изпитание всеки аспект от своята издръжливост и опит. Авантюристът Бен Фогъл ги предизиква да използват местни риболовни техники наред със собствените им умения на драматични локации - от река Меконг в Лаос до заснежените планини на Британска Колумбия. Поредицата показва невероятната красота и разнообразие на подводния свят, докато решителните състезатели се борят да стигнат до финала.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.