19 септември 2020
Категории
  •  Космос
  •  Физика
  •  Науки за земята
  •  Биология
  •  Медицина
  •  Математика
  •  Научни дискусии
  •  Разни
FACEBOOK

Извънземните определено съществуват и може да живеят сред нас на Земята, заяви първият британски астронавт

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 07 януари 2020 в 00:00 66910
Хелън Шарман. Кредит: Wikimedia Commons

Извънземните определено съществуват, смята първият астронавт на Великобритания  и е възможно да живеят сред нас на Земята, но засега не ги забелязваме.

Хелън Шарман (Helen Sharman), която посети съветската космическа станция „Мир“ през 1991 г., заяви пред в. Observer, цирирана от CNN, че „извънземните съществуват, няма съмнение за това“.

„Във Вселената има толкова много милиарди звезди, че трябва да има всякакви различни форми на живот“, продължава тя. "Ще бъдат ли като вас и мен, съставени от въглерод и азот? Може би не".

След това Шарман още по-изтригуващо добавя: "Възможно е те да са тук в момента и ние просто да не можем да ги видим".

Шарман е по специалност химик и прекарва осем дни като изследовател в космическата мисия, когато е на 27 години, което я нарежда сред най-младите хора, пребивавали в станция на орбита около Земята.

Тя е първата от седемте британци, които достигат космоса. 

Шарман споделя и разочарованието си в Observer, че я определят по пол. "Хората често ме описват като първата британка в космоса, но всъщност аз бях първият британски поданик. Това означава, че по принцип трябва да се предположи, че трябва да е мъж", коментира тя.

"Когато Тим Пийк полетя в космоса, някои хора просто забравиха за мен. Първи да полети мъж е норма, така че се радвам, че успях да наруша този порядък".

Марсоходите на НАСА бродят по Червената планета и търсят доказателства за минали или настоящи форми на живот, но за безкрайното разочарование на човечеството досега това се оказа безплодно.

Шарман обаче не е единственият човек, който смята, че сме имали срещи с извънземни.

Бивш служител на Пентагона, който е ръководел секретна правителствена програма за разследване на потенциални НЛО, разкрити през 2017 г., заяви пред CNN по това време, че вярва, че има доказателства за извънземен живот, достигал до Земята.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.